Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Waterman

Wie van 20 januari tot en met 18 februari geboren is, heeft als sterrenbeeld de Waterman. De Waterman is idealistisch, excentriek, fantasierijk, intelligent, trouw en kan overkomen als afstandelijk en koel. Ze willen graag de wereld verbeteren en hebben qua persoonlijkheid veel tegenstrijdigheid in zich. Wil jij meer weten over het sterrenbeeld Waterman? Lees dan vooral verder.

Mijn sterrenbeeld is Waterman
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

Ieder sterrenbeeld heeft zowel zijn sterke als zwakke punten. Een goede eigenschap van Watermannen is dat ze erg idealistisch zijn. Hierbij komt kijken dat ze een sterke mening hebben die ze nooit onder stoelen of banken zullen steken. Ze staan hierom dan ook bekend als echte rebellen. Het zijn echte denkers die snel situaties kunnen analyseren. Over het algemeen hebben Watermannen een hoge intelligentie. Ze accepteren anderen snel en zullen niet gauw over iemand oordelen voordat ze diegene goed kennen.
Daarnaast hebben Watermannen ook hun zwakkere punten. Hun goede denkvermogen kan er soms voor zorgen dat zij gaan piekeren of overprikkeld raken. Dit zorgt voor veel stress. Daarnaast staan Watermannen bekend als excentriek. Dit hoeft niet negatief te zijn, het maakt hen namelijk juist uniek. Maar het zorgt er ook voor dat zij zich vaak ongehoord en onbegrepen voelen. Luisteren naar anderen is daarentegen soms moeilijk voor hen, wat egoïstisch over kan komen. Ook kan hun neiging om objectief te blijven overkomen als koud en emotieloos.

Relaties en vriendschappen

De Waterman is erg speels in de liefde. Ze houden van verkennen, maar vinden de liefde ook verwarrend. Het duurt vaak langer voordat zij een echte connectie met iemand voelen. Vaak verwart de Waterman vriendschap en liefde met elkaar. Hij is dan ook beter in vriendschap dan in liefde. Dit komt vooral omdat hij een grote drang voelt voor onafhankelijkheid. Maar wanneer hij wel een relatie aangaat en zich durft te binden, heeft hij alles over voor zijn partner. Watermannen zijn zowel in liefde en vriendschap opzoek naar waardering en begrip. Wanneer ze dit gevonden hebben in een relatie zijn ze eerlijk, stellen ze zich open en kunnen ze ook heel romantisch zijn. De Waterman moet wel altijd rekening houden met het feit dat hij of zij snel kil kan overkomen en wanneer het kan een beetje extra warmte geven aan zijn of haar partner. Als een Waterman eenmaal een relatie heeft, zowel op vriendschappelijk als romantisch gebied, houdt hij deze het liefst voor eeuwig. Leeuw, Boogschutter en Ram zijn goede partners voor de Waterman.

Mijn sterrenbeeld is Waterma
© Pixabay.com

Carrière

De Waterman moet gestimuleerd en uitgedaagd worden in zijn of haar carrière. Hun idealisme zorgt ervoor dat zij bereid zijn tot het uiterste te gaan voor hun doelen, dit geld ook voor hun werk. Ze willen graag de wereld verbeteren met hun werk. Hoewel watermannen goed werken in teamverband, vinden zij het ook aangenaam om zelfstandig te werken. Dit betekent niet dat de Waterman geen goede sociale vaardigheden heeft, deze bezit hij zeer zeker. Ze hebben een hoge intelligentie en kunnen goed met technologie overweg. Goede beroepen voor de Waterman zijn onder anderen wetenschapper, leraar, leidinggevende en hulpverlener.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *