Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Stier

Wanneer je bent geboren tussen 14 mei en 21 juni behoor je tot de Stieren en geniet je van het leven. Je bent vastberaden, doelbewust en koppig. Daarnaast zijn er nog een aantal andere eigenschappen die jouw persoonlijkheid bepalen en op welke manier jij relaties aangaat vriendschappen onderhoudt. Ook het gebied van een carrière zijn stieren anders dan andere sterrenbeelden.

Mijn sterrenbeeld is Stier
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

Stieren hebben snel een mening gevormd en worden gekenmerkt door eigenwijze, koppige personen. Wanneer een Stier zich aangevallen voelt, wordt hij of zij erg opstandig en wanneer een Stier boos is, kun je ook beter niet te dicht bij hem of haar in de buurt komen. Dit uit zich tevens in het lang koesteren van wrok, waarbij de hele wereld de schuld krijgt van heersende problemen, behalve de Stier zelf. Door de koppigheid van Stieren vergeten ze dat ze hierdoor enkel hun eigen ontwikkeling in de weg staan. Tevens zijn Stieren niet goed in delen en door hun waardering voor rust en ontspanning kunnen ze neigen tot uitstelgedrag.

Aan de andere kant hebben Stieren ook veel goede eigenschappen. Ze kunnen namelijk heel goed genieten van het leven en het zijn behulpzame mensen. Ook zijn Stieren erg trouw, geduldig en betrouwbaar. Stieren zullen proberen hun woord te houden en zo eerlijk mogelijk te zijn. Tot slot vormen Stieren erg lieve personen die ruzies zoveel mogelijk vermijden en niet snel boos worden.

Relaties en vriendschappen

Een Stier heeft behoefte aan fysiek contact en het is een zorgzaam, trouw en sensueel persoon. De behoeften van partners zullen door een Stier boven zijn of haar eigen worden geplaatst. Stieren kunnen veel liefde geven, maar knappen af op brutale mensen. Stieren zijn daarnaast erg jaloers in relaties en ook over bezittingen en de aandacht en tijd van hun partners. Stieren zullen hun jaloezie wellicht niet snel laten zien en dit uit zich in het feit dat Stieren er alles aan doen om de relatie te laten slagen.

Mijn sterrenbeeld is Stie
© Pixabay.com

Stieren bezitten de ingrediënten voor het hebben van langdurige relaties. Bij het hebben van tradities bloeit de Stier op en kan zich helemaal toewijden aan zijn of haar partner. De Stier voelt zich het beste bij Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen.

Carrière

Over het algemeen is een Stier een harde, praktische werker en is gehoorzaam naar zijn of haar leidinggevende. In een werkomgeving waarbij weinig sprake is van veranderingen en veel van routine kan de Stier het best zijn plek vinden. Ze zoeken naar banen die gaan om vertrouwen, waarbij zij hun kwaliteiten, zoals oog voor details, kunnen inzetten. Stieren zijn daadkrachtig en geduldig, waardoor het echte doorzetters zijn in het vervullen van doelen en taken.

Leidinggevende functies zullen Stieren van nature niet nastreven en ze zijn meer op zoek naar stabiliteit en het nemen van weinig risico’s op het gebied van een carrière. Wanneer een Stier op zijn gemak is, doet hij of zij er alles aan om de klus te laten slagen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Cynthia Bottse zegt:

    April stieren en Mei stieren verschillen qua karaktereigenschappen. Praat uit ervaring. Ik ben een Mei stier. Ik praat nu voor mezelf. Ik ben van aard niet jaloers op wat anderen hebben maar ben juist blij voor degene. Ik heb of had April Stieren als vrienden die heel jaloers kunnen zijn op bezittingen van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *