Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Vissen

Is jouw sterrenbeeld Vissen? dan ben je dus geboren tussen 20 februari en 20 maart. Elk sterrenbeeld heeft specifieke karaktereigenschappen, sterktes, zwaktes en kwaliteiten. daar gaan we in dit stuk dieper op in. Ben jij benieuwd of je jezelf herkent in dit sterrenbeeld of ben je gewoon nieuwsgierig naar het sterrenbeeld Vissen? Lees dan vooral lekker verder.

Mijn sterrenbeeld is Vissen
© Pixabay.com

Vissen zijn heel erg gevoelig, spiritueel en dromerig. Ze kunnen zich heel goed inleven in anderen en willen het liefst al hun bezittingen delen met iedereen. Ze hechten veel waarde aan betekenisvolle en goede relaties, maar kunnen soms ook de behoefte hebben om alleen te zijn. Ze kunnen niet goed tegen lawaai en drukte en kunnen in één klap omslaan van heel vrolijk naar heel verdrietig. Vissen zijn daarnaast heel erg leergierig en hebben een sterke intuïtie. Dit sterrenbeeld is vaak het sterrenbeeld van mensen met paranormale gaven. Ze zijn meestal erg vrolijk en houden niet van ruzies. Ze zijn ook nog eens heel creatief en staan open voor nieuwe ideeën.

Sterkte en zwakke punten

Vissen kunnen anderen ontzettend frustreren en irriteren door hun zelfvertrouwen. Zij denken namelijk vaak dat ze niet kunnen falen en zijn hierdoor dus behoorlijk betweterig. Ze hebben vaak ook sterke meningen, waardoor ze niet altijd door iedereen geliefd zijn en in een sociaal isolement kunnen komen. Hoewel Vissen vaak heel optimistisch en vrolijk zijn, kennen ze ook diepe dalen en kunnen ze heel pessimistisch worden. Daarnaast zijn Vissen niet materialistisch aangelegd, maar daardoor zijn ze soms ook té vrijgevig. Tenslotte zijn Vissen dus heel gevoelig, wat iets heel positiefs kan zijn, maar soms worden ze overgevoelig en belanden ze voor hun gevoel in een zwart gat. Vissen hebben daarom behoefte aan balans en harmonie.

Mijn sterrenbeeld is Visse
© Pixabay.com

Relaties en vriendschappen

Vissen zijn ontzettend romantisch aangelegd en willen alles doen voor hun partner. Ze vinden intimiteit heel erg belangrijk en zijn gelukkig als hun geliefde dat ook is. Ze zijn zeer attent en voelen hun partner heel goed aan. De beste partnerkeuze qua sterrenbeeld zijn Waterman, Schorpioen en Kreeft. Vissen willen graag lange relaties en hoeven niet veel vrienden te hebben; een kleine groep is meer dan voldoende. Het zijn trouwe, loyale en vooral zachtaardige mensen die ook nog eens heel zorgzaam zijn. Ze staan altijd voor anderen klaar, waardoor ze soms zichzelf vergeten. Het zijn meer gevers dan nemers en willen hun geliefde dan ook alles geven wat ze hebben.

Carrière

Vissen zijn creatief en fantasierijk, waardoor het onder andere goede acteurs, schrijvers en muzikanten. Ook zijn ze technisch erg goed, dus kunnen ze daar ook aan het werk. Een ideale combinatie zou theatertechniek zijn. Vissen kunnen zichzelf helemaal verliezen in het werk. Het zijn fijne collega’s, maar ze lenen zich niet voor een leidinggevende functie, omdat ze zo gevoelig zijn. Ze hebben veel structuur nodig en een baan die constant wisselt of snelle acties vraagt zijn niet geschikt. Door het inlevingsvermogen worden ze vaak geliefd door collega’s en voelen ze perfect aan wanneer iemand hulp nodig heeft. Bovendien kunnen ze goed samenwerken en nemen ze een open houding aan, waardoor ze voor iedereen bereikbaar zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *