Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Ram

Ben je geboren in de lente, tussen 21 maart en 21 april? Dan is de Ram jouw symbool in het dierenriemteken. De Ram is het eerste symbool en is een sterk dier met veel doorzettingsvermogen en kracht. Rammen zijn stoer, dynamisch, strijdlustig, buitensporig en ongeremd open. Daarnaast zijn ze sterk op zichzelf gericht en koppig. Mensen met dit sterrenbeeld zijn dan wel direct maar steeds positief. De ram is een zelfverzekerd en tegelijk emotioneel iemand. Rammen zijn te vertrouwen: het zijn geboren leiders. Ook in slechte tijden weten ze stand te houden en slagen ze zich door de moeilijkheden heen. Rammen zijn avontuurlijk, ze gaan geen uitdaging uit de weg. Gaat iets niet snel genoeg dan wordt de Ram ongeduldig. De Ram is impulsief en denkt meestal niet na alvorens te handelen of iets te zeggen.

Mijn sterrenbeeld is Ram
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

De Ram is een dominant figuur in de dierenriem en wil koste wat kost de beste zijn. Voortdurend voert de Ram een strijd om steeds de beste te zijn in alles wat ie doet. Het resultaat kan dan wel voortreffelijk zijn, opletten met andere sterrenbeelden is een must. Niet iedereen kan namelijk om met die concurrentie. Een Ram houdt van actie, uitdagingen en avontuur. Zolang het geen te gekke dingen zijn of risicovolle ondernemingen is dat een goede zaak, zo blijf je steeds actief. Zonder nieuwe uitdagingen gaan Rammen zich al snel vervelen. Wanneer ze geen spanning meer voelen, gaan ze hun heil elders zoeken. Hun wilskracht en het doorzettingsvermogen is groot. Zo komen ingewikkelde zaken van de grond en kunnen die zaken met succes worden aangepakt. Rammen zijn veeleisend en willen steeds de beste resultaten halen. Ze verwachten bovendien dat anderen dezelfde inzet en discipline aan de dag leggen, dat zorgt soms voor teleurstellingen en ontevredenheid. De Ram zal de anderen aansporen om actie te ondernemen om het doel te halen.

Relaties en vriendschappen

De Ram is open, oprecht en uit zijn liefde op een directe, soms kinderlijke manier. Intriges of gemeen gedrag passen niet bij de Ram, de directe manier van uiten is nooit slecht bedoeld. De Ram rekent steeds op begrip, ze willen worden aangevoeld door de andere. De Ram matcht het beste met Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Mijn sterrenbeeld is Ra
© Pixabay.com

Sterrenbeeld Ram onderhoudt vriendschappen, is zorgzaam en zal vrienden steeds bijstaan. Ze zijn beschermende en moedigen de andere(n) steeds aan met al hun optimisme en enthousiasme. Hij/zij is gul, geniet van het samenzijn met vrienden en maakt bijeenkomsten zo leuk en aangenaam mogelijk. Een rondje trakteren bijvoorbeeld!

Carrière

Op het werk vertoont de Ram eveneens een grote, haast onuitputtelijke inzet zolang er voldoende uitdaging en kans op slagen is. Wanneer een zakelijk idee hun pad kruist, zullen ze zich met hart en ziel hierop toeleggen. Ze zijn bovendien impulsief en zo bereid een gok te wagen om hun doelen en dromen na te volgen. Hebben ze niet meteen succes dan kan hun interesse wegebben en zullen ze opgeven. Rammen staan erom bekend om datgene waaraan ze begonnen zijn niet af te maken. In de aard van de Ram ligt de drang om leiding te geven. Ze kunnen zich namelijk krachtig uiten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *