Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Tweelingen

Tweelingen zijn mensen die geboren zijn tussen 21 mei en 21 juni en zijn aangenaam gezelschap met hun geestige karakter. Deze filosofen hebben vaak behoefte aan verandering en worden ook wel gezien als ongrijpbaar. Als Tweeling heb jij nog veel meer sterke en zwakke eigenschappen die ook een rol spelen in de manier van het aangaan en onderhouden van relaties en vriendschappen. Tevens is jouw carrière pad te onderscheiden van andere sterrenbeelden.

Mijn sterrenbeeld is Tweelingen
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

Tweelingen kunnen allereerst grondig schoonmaken, zowel letterlijk als figuurlijk, en hebben een goed oog voor details. Ze zijn niet vaak thuis en zijn voorzien van een vlot praatje. Een Tweeling zal niet snel stilvallen, wat ze ook goed gezelschap maakt. Daarnaast zijn Tweelingen echt nachtdieren, aangezien ze weinig slaap nodig hebben, en zien het leven als een feestje.

Daarentegen kunnen Tweelingen zich snel vervelen en ze hebben een wispelturig karakter. Ze zorgen ervoor dat ze altijd druk zijn en zijn ook niet vies van een leugentje zo af en toe. Tevens houden Tweelingen van het voeren van discussies, wat ook weleens uitloopt op ruzie. Door hun talent met woorden zullen ze blijven terugkomen met een weerwoord en veranderen ze niet snel van mening. Een Tweeling vindt tot slot dat liegen geoorloofd is als het is om een ander niet te kwetsen.

Relaties en vriendschappen

Tweelingen worden vaak omringd door veel aanbidders en stralen lichte energie uit, waardoor veel mensen met ze om willen gaan. Een Tweeling zelf geniet er ook van als anderen blij worden door in zijn of haar aanwezigheid te zijn. Ze zijn echter niet snel geneigd om genegenheid te uiten voorbij het geven van een snelle blik of glimlach. De moeite om emoties te uiten, kan lijken op koelte.

Mijn sterrenbeeld is Tweelinge
© Pixabay.com

Tweelingen hebben levendige partners nodig, zoals Leeuw, Ram of Boogschutter, die geest en passie stimuleren. Deze partners moeten ook veel humor en intelligentie hebben. Wanneer mensen het leven erg serieus nemen, zullen Tweelingen het namelijk afkappen. Als de relatie goed verloopt, zal een Tweeling je de belangrijkste persoon voor hem of haar laten voelen. Echter, liefdesrelaties met Tweelingen zorgen wel voor een constante onzekerheid, aangezien ze erg onvoorspelbaar zijn.

Carrière

Een Tweeling is een intelligent persoon en kan goed logisch nadenken. Ze worden gekenmerkt door hun flexibiliteit en kunnen hoge posities op het gebied van een carrière bereiken. Tweelingen hebben door hun energie een positie nodig waarin zij dit kwijt kunnen en praktische beroepen zijn daarom een goede optie. Door hun overtuigingskracht en communicatievermogen zijn ze ook geschikt als bijvoorbeeld advocaat of verkoper.

Door hun charme en enthousiasme zijn Tweelingen tevens geschikte managers, waarbij ze anderen feilloos weten te motiveren. Ze proberen graag nieuwe dingen uit en doen veel tegelijk. Dit kan er soms voor zorgen dat ze niet alles even snel afronden en het overzicht verliezen. Tweelingen moeten daarom leren om zich te concentreren op één ding tegelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *