Beauty & Fashion

Een ode aan alle black beauties

Krijg jij altijd commentaar van je vrienden over jouw kleding en het gebrek aan kleur daarin? Voel je niet aangevallen, niet iedereen durft te kiezen voor een zwarte outfit, in tegenstelling tot jou. Wat niet iedereen weet is dat liefhebbers van zwarte kleding een aantal bijzondere eigenschappen gemeen hebben. Ook heeft het dragen een aantal pluspunten en zijn er vier onmisbare items die jouw kledingkast omtoveren tot die van een echte black beauty.

Een ode aan alle black beauties
© Pixabay.com

De eigenschappen van een black beauty

Niet iedereen durft zich te hullen in een compleet zwarte outfit. Hier heb je namelijk een aantal bijzondere eigenschappen voor nodig. Je bent iemand die veel emoties heeft, misschien licht neurotisch, maar zwart geeft je zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen straal je uit gehuld in jouw outfit. Hiermee straal je macht een aanzien uit. Dat zijn geen eigenschappen om je voor te schamen, maar om te omarmen.

De pluspunten van deze outfit

Ga jij het liefst in zwart gehulde kleding de deur uit dan weet je als geen ander wat de pluspunten hiervan zijn. Voor iedereen die nog twijfelt en zich niet ziet als een black beauty alle voordelen op een rijtje.

  • Zwarte kleding slankt af.
  • Je kan het eindeloos combineren.
  • Zwart is tijdloos en nooit uit de mode.
  • Geschikt voor iedereen ongeacht maat of leeftijd.
  • Chique kan altijd in zwart.
  • Pak uit met welke accessoires dan ook.

De must haves voor elke black beauty

Begin je in te zien hoeveel voordelen het dragen van zwarte kleding heeft, maar weet je niet hoe je moet beginnen met het dragen hiervan? Er zijn een aantal kledingstukken die onmisbaar zijn in jouw kledingkast. Met deze vier items heb jij een solide basis waarmee je eindeloos kan variëren.

De little black dress

Grote kans dat je al bekend bent met deze term, toch kan hij niet vaak genoeg genoemd worden. Voor iedere vrouw is dit een onmisbaar item in haar kledingkast. Een volledig zwart jurkje. Variërend in lengte van kort tot middellang, met of zonder mouwen, van aansluitend tot a-lijn. Het grootste voordeel is dat je nooit de fout in gaat met accessoires.

Een ode aan alle black beautie
© Pixabay.com

Zwarte jeans

Zorg voor een goed passende en effen zwarte jeans. Wanneer je snel de deur uit moet voor een boodschap combineer je hem met een lekkere trui en een paar sneakers. Ga je een avondje stappen met vriendinnen dan draag je deze jeans met een leuke top en je favoriete sieraden. Is het casual friday op je werk dan draag je boven deze broek een nette blouse en een paar goede hakken.

Een zwarte blazer

Een net zwart jasje is een must have in elke kledingkast. Draag hem in het voor- en najaar als tussendoor-jas, maar maak vooral elke outfit af met dit item. Combineer hem met een mooie sjaal of draag hem ‘s winters over een mouwloos jurkje.

Zwarte pumps

Met dit zwarte item maak je elke outfit compleet. Super sexy onder een skinny jeans en chique onder een jurk of rok. Een paar zwarte pumps kun je zien als dé accessoire die altijd matcht.

Je weet nu welke eigenschappen een echte black beauty heeft en wat ze uitstraalt. Welke voordelen haar kledingkeuze brengen en wat jij in je kast zou moeten hebben om er een te worden. Zie alle gemakken en voordelen, word een black beauty.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *