Beauty & Fashion

Steel de show met het waanzinnige parfum La Vie est Belle van Lancôme!

Veel vrouwen herkennen het wel: een avondje uit maar niet weten welk parfum ze op moeten spuiten. Deze nachtmerrie is verleden tijd, aangezien het perfecte parfum is ontworpen door het luxe merk Lancôme. De parfums van dit merk zijn voor mensen die zichzelf even willen verwennen met een overheerlijke geur. Eventjes ontsnappen aan de dagelijkse sleur met een geweldig parfum: als je La Vie est Belle opspuit, dan zullen je gedachten gelijk afdwalen. Naar een romantisch diner met je partner, of een spannende afterparty waar je op de gaafste muziek naar hartenlust staat te dansen. La Vie est Belle is voor iedereen die wel wat spanning in haar leven kan gebruiken: als je deze geur opspuit, ligt het leven aan je voeten!

© Pixabay.com

Een tijdloze geur

De geur van La Vie est Belle is een zeer herkenbare geur die nooit gaat vervelen. Een bloemige, frisse geur die elke keer weer een feestje is om te dragen. Als je deze geur opspuit, dan zal je geheid complimentjes krijgen van voorbijgangers. Het is een aanwezige geur, die niet opdringerig is. De geur blijft lang hangen, dus je krijgt echt waar voor je geld, wel zo fijn, aangezien het geen goedkope uitgave is. Maar, het is het geld meer dan waard!

De geur La Vie est Belle is een complexe geur die uit meerdere lagen qua geurnoten bestaat. De basisnoten van de geur bestaan onder andere uit accord gourmand en iris. Een bloemige geur met een beetje kruiden, een optimale combinatie! Daarnaast zijn de bovenste noten fruitig, doordat dit bramen en peer betreft. Een vleugje oranjebloesem en jasmijn erbij, en je hebt een topgeur! Daar is geen woord aan gelogen, aangezien het een enorm populaire geur is die over de toonbank vliegt als zoete broodjes.

© Pixabay.com

Voor de zelfverzekerde vrouw die op haar strepen durft te staan

De geur La Vie est Belle is een verrijking van je leven. Het is een prettige geur waarbij je je als vrouw net wat zelfverzekerder voelt, omdat je zo heerlijk ruikt. Daarnaast zal het mannelijk schoon niet gevoelloos zijn voor deze fenomenale geur. De geur is gebrouwen in een luxe flacon die laat zien dat je in de buidel hebt moeten tasten om deze geur aan te schaffen. Je straalt uit dat je verstand hebt van parfums en dat je een luxe levensstijl naleeft. Een zeldzame geur met pure ingrediënten die voor een zuiver parfum zorgen dat lang meegaat. Met dit parfum kan je van het leven genieten zonder je schuldig te voelen. Je creëert een eigen identiteit waarmee je de buitenwereld zal verpletteren: zo’n schoonheid hebben ze nog nooit gezien. Met een paar spraytjes kan jij een hele dag vooruit. Dit betekent dat je ook nog heel zuinig met het parfum kan doen. Die investering in een luxe parfum is het dus dubbel en dwars waard. La Vie est Belle is zeker het proberen waard, je zal er geen spijt van krijgen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *