Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft loopt van 20 juli tot en met 10 augustus en mensen met dit sterrenbeeld zijn creatief, loyaal en empathisch aangelegd. Echter, er zijn ook negatieve eigenschappen verbonden met dit sterrenbeeld, zoals het hebben van stemmingswisselingen. Daarnaast gaan Kreeften op een andere manier dan andere mensen relaties aan en ook op werkgebied zijn Kreeften onderscheidend door diverse kenmerken.

Mijn sterrenbeeld is Kreeft
© Pixabay.com

Wat maakt jou een Kreeft?

Sterke en zwakke punten

Een Kreeft heeft als eerste belangrijke eigenschap dat hij of zij moeite heeft met loslaten. Confrontaties kunnen uitlopen tot hevige woede en je kunt met een Kreeft eindeloze discussies voeren. Ook houden Kreeften voor lange tijd wrok en kunnen zij bang zijn voor diverse zaken, zoals alleen overblijven of geld kwijtraken. Stemmingswisselingen hebben een sterke connectie met Kreeften en hun humeur kan binnen een korte tijd snel veranderen. Het ene moment zijn ze erg chagrijnig en het andere moment stralen ze weer van geluk.

Daarentegen zetten Kreeften zich helemaal in voor het oplossen van problemen als ze inzien dat dit noodzakelijk is. Een Kreeft houdt van thuis zijn en dit wordt gezien als een plek om zichzelf even terug te trekken. Bovendien, als mensen op bezoek komen, vindt een Kreeft het wel belangrijk dat zij zich ook thuis voelen. Kreeften zijn toegewijd aan familie en vrienden en zijn vastberaden in het behalen van hun doelen.

Relaties en vriendschappen

Dit sterrenbeeld heeft een beschermend karakter naar anderen én zichzelf. Het kan misschien even duren voordat een Kreeft je helemaal vertrouwt, maar na het passeren van deze drempel zijn ze uiterst loyaal, oprecht en trouw. Hierdoor kunnen ze ook goed zorgen voor anderen en hier halen ze voldoening uit. In een relatie heeft een Kreeft wel steeds bevestiging nodig, vanwege zijn of haar onzekerheid. De Kreeft past het beste bij Maagd, Vissen, Stier en Steenbok.

Mijn sterrenbeeld is Kreef
© Pixabay.com

Als een Kreeft voor iemand valt, valt hij of zij hard en dit gevoel kan moeilijk kwijt te raken zijn. Ze zitten graag in een relatie en doen er veel aan om dit in stand te houden. Dit betekent dat ze houden van fysiek contact en humeurig worden wanneer het even niet zo lekker loopt. Ze trekken zich dan helemaal terug. Over het algemeen zijn Kreeften beschermende mensen die hun dierbaren een veilig gevoel geven.

Carrière

Een Kreeft wil graag op de voorgrond staan en leidinggevende functies passen dan ook goed bij ze. In de zorgsector komen we veel Kreeften tegen, vanwege hun zorgzame karakter en hun inlevingsvermogen. Ook kunnen Kreeften goed organiseren en zijn ze creatief, waardoor het bedrijfsleven ook passend voor ze is. Een Kreeft kan goed samenwerken en gaat helemaal voor zijn of haar werk.

Als iets gedaan moet worden, kun je erop vertrouwen dat een Kreeft deze taak met beide handen aanpakt en afrondt. Door verstandig met hun geld om te gaan, kunnen Kreeften zich veelal een luxe leven veroorloven, zoals een comfortabel huis. Ze zijn daarentegen wel bereid om geld te spenderen aan het helpen van anderen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *