Beauty & Fashion

De 3 beste krultangen van 2022

Als je op zoek bent naar een goede krultang kan het grote aanbod overweldigend zijn. De prijzen variëren tussen de 30 en 130 euro. Sommige zijn goed voor lang haar, andere werken ook bij wat korter haar. Met een aantal kan je vooral grote krullen of ze zijn alleen geschikt voor lang haar, er zijn er zelfs die het helemaal automatisch de krullen in je haar zetten! Hieronder geef ik mijn drie favoriete opties voor het kopen van een krultang. Daarbij houd ik rekening met allerlei verschillende categorieën zoals de prijs, de vorm en houdbaarheid van de krul en voor welke haartypes de krultang allemaal te gebruiken is.

De 3 beste krultangen van 2021
© Pixabay.com

Remington CI83V6 Keratin Protect
Deze krultang is maar €33,99 dus zit in de laagste prijsklasse. Dit betekent niet dat de Remington geen fijne en goed te gebruiken krultang is. De tang loopt in een kegelvorm wat betekend dat je je krullen netjes kan maken en zelf kan variëren tussen grotere en kleinere krullen. In tegenstelling tot veel krultangen in deze prijsklasse heeft de Remington zes jaar garantie, mocht er dus in de komende zes jaar iets mee mis gaan, dan kunt u hem gewoon langsbrengen en laten repareren of je krijgt zo een nieuwe mee. De krultang heeft een diameter van 19-28 millimeter. De staaf van de krultang is ook geschikt voor beschadigd haar omdat deze een keramische coating heeft. Een nadeel van deze krultang is dat je een hittebestendig handschoentje moet gebruiken om de krul in je haar te zetten. Dit handschoentje wordt overigens wel gewoon meegeleverd.

BaByliss PRO BAB2274TTE
In een iets duurdere categorie, namelijk voor €61,- koop je de BaByliss Pro. Deze verschilt van de Remington door zijn titanium krulstaaf. Dit materiaal beschermd kwetsbaarhaar maar is ook uitermate geschikt om dik en stug haar in een prachtige krul te krijgen. Titanium blijft ook bij dagelijks gebruik langer goed dan de keramische coating. Een nadeel aan deze krultang is dat de diameter 32milimeter is en dus voornamelijk geschikt voor grote krullen in lang haar. Als je haar hebt tot boven uw schouders is het handiger om voor een wat smallere krultang te gaan. Toch is de BaByliss voor veelvoudig gebruik een van mijn favoriete krultangen er zijn namelijk 15 verschillende temperatuur standen dus voor ieder soort haar zit er wel een goede optie bij en ook op de wat koudere standen blijven de krullen lang zitten en is mijn haar helemaal pluisvrij!

De 3 beste krultangen van 202
© Pixabay.com

BaByliss MiraCurl BAB2665SE
Dit is mijn favoriete krultang. Hij is wel wat prijziger dan de twee voorgaande namelijk €104,99 maar voor dat geld heb je ook wel een hele mooie tang. Met deze krultang kan werkelijk iedereen krullen maken. Je hoeft alleen een plukje haar te pakken en de tang trekt de rest van de pluk naar binnen en maakt door middel van stoom en keramische platen een prachtige krul. Hij werkt goed voor golvende krullen als je hem niet op een te lange stand zet maar kan ook krullen maken die een paar dagen blijven zitten. Door dat deze tang zo eenvoudig te gebruiken is en helemaal automatisch de krullen zet ben je in tien minuutjes klaar om te vertrekken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *