Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Schorpioen

Mensen die geboren zijn tussen 23 oktober en 21 november hebben schorpioen als sterrenbeeld. Deze mensen zijn volhardend en hebben een grote vechtlust. Daarentegen kunnen ze ook tactvol zijn. Ze staan gevoelsmatig en expressief in het leven. De meeste schorpioenen hebben een gesloten karakter. Pas in een veilige omgeving zullen ze zich openstellen naar andere mensen toe. Vrouwelijke schorpioenen kunnen vanuit hun mysterieuze houding aantrekkelijk zijn. Ze zijn echter heel complex en explosief. Een boze schorpioenvrouw kom je dus liever niet tegen. Mannelijke schorpioenen zijn even complex en kunnen agressief en jaloers uit de hoek komen.

Mijn sterrenbeeld is Schorpioen
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

Schorpioenen zijn steeds doelgericht. Ze zullen altijd doorzetten om hun opzet te bereiken. Ze laten nooit iets onafgewerkt. Het zijn de echte winnaars onder ons. Hun temperamentvolle energie maakt hen tevens moedig en succesvol. Ze beleven alles intens en kunnen daardoor gevoelens van anderen snel en gedetailleerd doorgronden.
Nadelig aan hun karakter is dat ze jaloers en bezitterig kunnen zijn. Ze zijn niet goed in loslaten en zullen iemand dus niet snel vergeven. Eigenlijk vertrekken ze vanuit een alles-of-niets-mentaliteit. Ze kunnen dan ook erg koppig en ontoegeeflijk zijn. Ze moeten opletten dat hun emoties zich niet omzetten in agressie. Hoewel dat op het eerste zicht niet zo lijkt, zijn schorpioenen heel onzeker. Ze zijn bang om te falen, maar zullen hun falen niet snel laten zien aan anderen. Daarvoor zijn ze te trots.

Relaties en vriendschappen

Wat relaties betreft, passen schorpioenen goed bij kreeften, maagden of steenbokken. Een relatie met een leeuw of waterman is een slecht idee. Dat leidt ongetwijfeld tot drama. Op seksueel vlak kunnen ze ontzettend intens zijn. Hoewel schorpioenen enorm passievol zijn, zijn ze terughoudend op vlak van emotionele intimiteit. Omdat ze zo’n gesloten karakters hebben, kan dit negatief zijn om in verbinding te komen met hun partner. Ook verkiezen ze een dominante positie binnen hun relatie.
Vriendschappen met schorpioenen kunnen uitdagend zijn. Eigenlijk begeeft de schorpioen zich steeds in extremen: oftewel zijn ze extreem jaloers en hebberig, oftewel zijn ze extreem loyaal. Ze kunnen dingen niet goed loslaten. Dus als je hen bedriegt, moet je niet op vergeving rekenen. Anderzijds zullen ze een vriendelijk gebaar tot in de eeuwigheid onthouden. Als je eerlijk en authentiek bent tegen een schorpioen zal je er dus heel veel van terugkrijgen.

Mijn sterrenbeeld is Schorpioe
© Pixabay.com

Carrière

Binnen hun carrière hebben schorpioenen nood aan veel uitdaging. Ze bloeien namelijk open in crisismomenten. Een job waarin ze continu problemen moeten oplossen en waar ze kunnen groeien als persoon past het beste bij hen. Omdat schorpioenen nooit opgeven, zijn ze succesvol in hun carrière. Ze doen het goed als leidinggevende, wetenschapper, dokter of chirurg. Machtsposities gaan hen goed af. Ze vrezen geen succes en werken hard, tenminste als ze de taken voldoende interessant vinden. Ze verkiezen een maatschappelijk-relevante job. Anderzijds hebben ze ook nood aan autonomie binnen hun job. Alleen werken gaat hen namelijk beter af dan werken in een groot team. Ondanks hun grote ambitie blijven ze bescheiden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *