Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Boogschutter

Wat is jouw sterrenbeeld? Ben jij toevallig een boogschutter? Dan weet je wellicht zelf al je eigen sterke en zwakke punten. Is een boogschutter introvert of extrovert? Optimistisch of pessimistisch? In dit artikel gaan we hier meer op in. Ook kijken we naar de relaties en vriendschappen van een boogschutter. Hoe is de band tussen een boogschutter en zijn vrienden en partners? Ten slotte kijken we naar de carrière van een boogschutter. Welke banen passen goed bij een boogschutter?

Mijn sterrenbeeld is Boogschutter
© Pixabay.com

Sterke en zwakke punten

Misschien heb je een boogschutter in je omgeving. Is het je al eens opgevallen dat een boogschutter een onwijs goed gevoel voor humor heeft? Daarnaast zijn boogschutters erg idealistisch, ze willen graag hun idealen bereiken. Een boogschutter doet alles om zijn doelen te bereiken. Dit maakt een boogschutter ook meteen nieuwsgierig. Een boogschutter is nieuwsgierig in vrijwel alles wat je kunt bedenken. Dit komt omdat een boogschutter een open geest heeft en graag nadenkt over het leven. Een boogschutter geeft anderen graag veel, de valkuil hiervan is dat een boogschutter soms meer belooft dan mogelijk is. Wat erg fijn is aan een boogschutter is dat hij heel eerlijk is, met als valkuil dat hij geen blad voor zijn mond heeft. Een boogschutter is tenslotte erg ongeduldig, wachten is niet zijn sterkste punt. Dit is ook één van de redenen dat een boogschutter geen blad voor zijn mond heeft. Tenslotte is een boogschutter graag vrij en houdt daarom ook erg van reizen. Met reizen is een boogschutter vrij en kan hij veel nieuwe dingen leren over het leven en de wereld.

Relaties en vriendschappen

Een boogschutter heeft het liefst mensen om zich heen die niet té aanhankelijk zijn. Ook dwangmatige mensen passen niet goed bij een boogschutter. Gezellig met vrienden iets buitenhuis vindt een boogschutter heerlijk. Hij is extravert en vaak erg optimistisch en enthousiast. Door het grote gevoel van humor, hebben boogschutters altijd veel plezier met hun partners. Omdat een boogschutter zo’n open houding heeft, passen andere mensen die ook open zijn goed bij een boogschutter. Zo kunnen zij samen dingen ontdekken en proberen. Boogschutters zijn loyale en trouwe partners, ook naar familieleden en vrienden. Een boogschutter houdt diversiteit in leven en cultuur, hij vindt daarom gemakkelijk vrienden over de hele wereld. Waterman, Tweelingen en Weegschaal voelen zich heel comfortabel bij de Boogschutter.

Mijn sterrenbeeld is Boogschutte
© Pixabay.com

Carrière

Zoals eerder beschreven doet een boogschutter er alles aan om zijn doelen te bereiken. Ook op het gebied van werk. Deze eigenschap maakt een boogschutter bijvoorbeeld ideale verkopers. Daarnaast houdt een boogschutter van diversiteit in zijn werk. Een baan als fotograaf, kunstenaar, of onderzoeker passen goed bij een boogschutter. Ook het werken op een reisbureau of werken als ambassadeur past goed bij hen.

Door de optimistische en filosofische houding van een boogschutter, durft een boogschutter vaak risico’s te nemen. Hij geniet daarnaast graag van het leven en vindt het geen probleem om geld uit te geven. Hierdoor geniet een boogschutter optimaal van het leven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *