Horoscoop

Mijn sterrenbeeld is Weegschaal

Ben je geboren tussen 24 september en 23 oktober? Dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal! Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn eigen eigenschappen, kenmerken, sterktes en zwaktes en daar gaan we hier dieper op inzoomen. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal bij een Weegschaal past? Lees dan vooral door en wellicht herken je jezelf hier in.

Mijn sterrenbeeld is Weegschaal
© Pixabay.com

Een Weegschaal kun je het beste definiëren als beschaafd, diplomatiek en netjes. Een Weegschaal gaat conflicten vaak uit de weg in bemiddelt graag tussen mensen, om zo een conflict tegen te gaan of op te lossen. Hierbij zijn ze rechtvaardig en willen ze vrede stichten. Ze zijn charmant en aantrekkelijk, maar vinden het soms ook heerlijk om anderen uit hun balans te halen. Weegschalen willen altijd alles weten, vooral als er iets gebeurt wat hen niet zint. Ze gaan graag de discussie aan en kunnen urenlang praten over hun mening, beweegredenen, acties en vooral hun gedrag. Omdat ze een Weegschaal zijn, hebben ze de behoefte om alles in balans te hebben en willen geen overhaaste beslissingen maken.

Sterke en zwakke punten

Een sterk punt van een Weegschaal is dat ze veel innerlijke rust hebben en dit ook uitstralen naar de mensen om hen heen. Bovendien kunnen ze daardoor problemen vanuit verschillende hoeken bekijken en zo een oordeel vellen. Daardoor zijn het uitstekende bemiddelaars, maar ligt de valkuil er dat ze te lang moeten nadenken over een keuze. Ze kunnen eindeloos wikken en wegen en enorm besluiteloos zijn. Maar wanneer er uiteindelijk een beslissing is gemaakt, is het moeilijk om ze van gedachtengoed te veranderen. Ook kan een Weegschaal eindeloos discussiëren over een onderwerp. Dit kan tot vervelende situaties leiden. Weegschalen willen helpen waar ze kunnen en zeggen daardoor liever geen nee, wat ze in situaties kan brengen die ze eigenlijk niet willen. Daarnaast willen Weegschalen er graag goed uitzien, waardoor ze ijdel kunnen worden.

Mijn sterrenbeeld is Weegschaa
© Pixabay.com

Relaties en vriendschappen

Een Weegschaal is een allemansvriend en wil altijd voor iedereen klaar staan. Het zijn echte gevers en zijn alleen gelukkig als hun dierbaren dat ook zijn. Weegschalen houden er niet van om alleen te zijn en zijn dus graag verbonden met mensen. Het zijn trouwe, loyale mensen die alles uit hun relaties willen halen. Ze geven niet snel iets op en willen vechten voor hun liefde en vriendschappen. Het liefst willen Weegschalen alles wat ze hebben delen met hun geliefden en vrienden. Een Weegschaal kan het beste een relatie aangaan met een Stier, een Ram of een Waterman. Ze gaan voor lange, duurzame relaties en zijn graag omringd door mensen die ook voor gelijkheid en gelijke rechten staan.

Carrière

Weegschalen zijn de perfecte mensen voor beroepen als mediator, advocaat of iets in de zorg. Ze zorgen graag voor anderen, willen altijd helpen en zijn rechtvaardig. Als collega is een Weegschaal heel fijn om mee samen te werken. Ze willen een fijne en open sfeer op de werkvloer en zijn echte teamplayers. Maar met hun inlevingsvermogen, luisterend oor en intelligentie zijn het ook geboren leiders. Weegschalen vinden het belangrijk dat ze een leuke baan hebben dan dat ze veel geld verdienen, al zijn ze erg ambitieus.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Yasmijn zegt:

    Yep, klopt volledig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *