Persoonlijkheid

Valentijnsdag en rozen

We hebben allemaal iemand om wie we geven. We houden van diegene, met heel ons hart en zonder beperkingen. We kunnen niet meer zonder, maar willen ook vooral niet meer zonder diegene. Dat is nog het allerbelangrijkste; je wil die persoon niet meer missen en dat wil je ook van de daken schreeuwen. Of dit nu je vader, moeder, oma, geliefde, goede vriend of vriendin is, dat maakt niet uit. Feit is dat je om diegene geeft en dat dat onvoorwaardelijk is. Het zal altijd zo blijven en dat is iets ontzettend moois. We hopen dan ook dat iedereen dit ervaart of mag ervaren. Het is iets dat niet uit te drukken is in woorden en het is ook vooral helemaal niet begrijpelijk. Op geen enkele rationele manier kan zo’n sterke band worden verklaard en dat is nu eenmaal zo. Maar goed, wat is nu een betere tijd om je liefde te uiten naar iemand, dan met Valentijnsdag? Wij zouden het niet weten, en willen je hier dan ook het een en ander over vertellen. 

© Pexels.com

Het leven gaat wél over rozen

Je kent de uitdrukking wel van die ene pessimistische leraar of opa of oma: “het leven gaat niet over rozen..”. Om depressief van te worden, dat snappen we heel goed. Maar goed, gelukkig is er niets om depressief van te worden want de uitdrukking klopt niet! Het leven gaat wél over rozen. Rozen bestellen, daar wordt iedereen toch wel blij van? Jij hebt de mogelijkheid om het leven over rozen te laten gaan. Je hebt die mogelijkheid binnen een handomdraai, het is dichterbij dan je denkt. Je hoeft niet al te veel te doen om dit voor elkaar te krijgen. Een mooi bosje rozen, of een boeket waar rozen in verwerkt zijn, kun je online bestellen en op de deurmat bezorgd krijgen. Dit kan bij iemand anders thuis, maar ook bij jezelf! 

© Pexels.com

Verdere invulling

Als het leven alleen maar over rozen zou gaan, dan zou het wel heel saai worden. Er moet een beetje spice bij, een beetje verdere invulling. Wij willen dit best aan je aanbieden en gaan dat dan ook zeker doen. We gaan je bijvoorbeeld vertellen dat je verdere invulling aan je bosje rozen kunt geven. Een kaartje bijvoegen, een mooi boeket met rozen, een boeket met gemengde rozen (in elke mogelijke kleur, het kan allemaal), een beertje met rozen, een hart in een doos gevuld met rozen en ga zo maar door. Je hebt alles in handen en jij bent degene die er verdere invulling aan mag geven, op elke manier die je maar wil. 

Waar wacht je op? 

Dan is het nu toch echt de tijd om actie te gaan ondernemen. Je moet een boeketje, een enkele roos, een aantal rozen samen, dezelfde kleur of gemengd, een beertje, een gevuld hart van rozen of wat dan ook; je moet het gaan bestellen. Degene die dit verdient, zal zich gewaardeerd en gezien voelen als nooit tevoren. Jij hebt die mogelijkheid en nu is het tijd om die mogelijkheid te benutten. Sla je slag en zet die stap!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *