Gezond & Wel

Smart tools uit de smartshop

In een smartshop heb je keuze uit allerlei verschillende soorten producten. Hieronder vallen ook tools die je kan gebruiken voor de natuurlijke middelen die smartshops verkopen. In deze blog benoemen wij een paar van die tools en leggen wij deze helemaal aan je uit. Zo weet jij precies welke tools voor jou geschikt zijn!

© Pexels.com
  • (Water)pijpen een van de meest verkochte artikelen die in smartshops worden verkocht zijn waterpijpen of pijpen voor het roken van droge kruiden, cannabis of tabak. Een waterpijp werkt als volgt: het water in de pijp koelt en filtert de rook van het product dat aan het branden is. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker een zachte hit ervaart. Dit soort pijpen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan je in een smartshop terecht voor grotere party waterpijpen of juist makkelijk draagbare waterpijpen.
  • Naast waterpijpen zijn er ook vaporizers te vinden. Een vaporizer is een ander rook artikel dat wordt gebruikt om droge kruiden of oliën te verhitten om zo de ingrediënten die zorgen voor een fijn gevoel in de vorm van damp vrij te geven. Vaporizers zijn over het algemeen een gezonder alternatief voor roken. Dit omdat er geen verbranding van middelen plaatsvindt. Zo komen er dus geen teer of andere schadelijke gifstoffen vrij.
© Pexels.com
  • Ook grinders liggen in de schappen van een smartshop. Een grinder maakt het makkelijk om rookwaren te vermalen. Hierbij kan je denken aan hasj, marihuana of andere soorten kruiden om te roken. Grinders zijn erg populaire producten en ze zijn ook nog eens heel effectief. Je kan deze producten vinden in meerdere vormen en groottes. In verschillende figuren, kleuren en materialen. Zo kan je kiezen uit degene die het beste bij jou als persoon past, maar ook de beste die bij het soort rookwaren dat je rookt past
  • Om het roken een beetje los te laten zijn er ook verschillende snuifartikelen te verkrijgen. Wat valt er allemaal onder snuifartikelen? Onder dit soort producten vallen tools die het makkelijker maken om kruiden te snuiven. Bijvoorbeeld een snuif bullet, een snuif schep, een snuif lepel ketting, en een snuif stofzuiger. Noem ze maar op. Snuifartikelen zijn er in een ruim assortiment te vinden. Zo kan je met verschillende tools op een hygiënische manier de juiste hoeveelheid van een middel afmeten en innemen.

Ben je nieuwsgierig naar bovenstaande producten of wil je meer weten over ander soortgelijke producten? Kijk dan eens rond op 24High. Zij zijn een smartshop met een uitgebreid assortiment en wanneer je vragen hebt over producten dan helpen ze je graag verder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *