Lifestyle & Interieur

Met deze hoesjes is je batterij nooit leeg

Je bent op stap, en er gebeurt iets leuks. Dat wil je natuurlijk graag filmen. Maar je zit met een probleem: je telefoon is zo goed als leeg. Dat is balen! Nu kun je natuurlijk met een powerbank rondlopen, maar dat moet toch handiger kunnen? We hebben een paar handige hoesjes voor je uitgezocht, waarmee je kunt laden op elke manier die je maar wenst.

© Pexels.com

Een oplaadbaar hoesje kopen

Wil je dat je batterij nooit leeg gaat, dan is het een goed idee om een oplaadbaar hoesje te kopen. Dat is een case die is voorzien van een ingebouwde accu. Daardoor hoef je niet meer rond te lopen met een powerbank. Je hoesje is je powerbank! Hoe handig! Uiteraard moet je niet vergeten om je hoesje ook op te laden.

Deze hoesjes noemen we ‘Battery Cases’ en bestaan al een tijdje. Tegenwoordig gaat er steeds meer kracht in de batterij van zo’n hoesje. Daardoor zit je eigenlijk feitelijk nooit meer zonder genoeg lading op je telefoon. Ze zijn ook nog eens relatief goedkoop: vanaf een paar tientjes heb je er al eentje. Hoe fijn is dat?

Gewone case, externe lader

Neem je een gewone case, dan kun je een externe lader gebruiken. Welke lader je kunt gebruiken, hangt ook af van welk hoesje je kiest. Tegenwoordig ondersteunen veel hoesjes MagSafe. Die herken je aan een grote ring binnen in het hoesje, of aan de buitenkant. Met MagSafe kun je door je hoesje heen opladen. Dat werkt met zowel nieuwere als oudere telefoons. Zo vind je regelmatig ook een iPhone 14 Pro hoesje die MagSafe ondersteunt.

Heb je geen hoesje met MagSafe, dan ben je aangewezen op je gewone lader. Voor de nieuwste iPhones is dat een USB-C-lader. Voor bijvoorbeeld de iPhone 14 Pro en ouder, is dat nog een lightning-kabel.

© Pexels.com

Snel wat stroom nodig?

Heeft je telefoon snel wat stroom nodig? Dan kun je beter geen draadloze oplader gebruiken. Een draadloze oplader laadt je telefoon namelijk niet zo snel op als een oplader met een kabeltje eraan. Bovendien kan een draadloze oplader voor oververhitting zorgen. Dat zorgt dan weer voor een kortere levensduur van de batterij. Daardoor moet je de batterij nog eerder opladen.

Heb je haast en wil je je telefoon snel opladen, dan kun je het beste een USB-C-lader met een kabeltje gebruiken. Binnen pakweg een half uurtje kan je telefoon weer bijna een dag mee!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *