Lifestyle & Interieur

De beste elektrische auto’s van 2023

Als je een occasion wilt kopen leasen, wordt het tegenwoordig steeds eenvoudiger om te kiezen voor een elektrisch model. Dit komt doordat er alsmaar meer elektrische auto’s als tweedehandsje op de markt komen. Echter worden er natuurlijk ook nog altijd gloednieuwe EV’s geproduceerd. In 2023 zullen er dan ook een paar fantastische elektrische auto’s verkrijgbaar worden. Hieronder vind je de beste voorbeelden!

© Pexels.com

Hyundai Ioniq 6

Wil je een elektrische tweedehandsauto leasen? Kiezen voor een oudere Ioniq is dan vast mogelijk op Privateleaseused.nl. Er komt echter ook een nieuw model aan in deze serie. Dit is de Hyundai Ioniq 6, wat de vierde elektrische auto is waarvoor de fabrikant een E-GMP-platform heeft gebruikt. Als je voorkeur uitgaat naar een slanke auto met vier deuren dan is dit zonder twijfel een van de beste elektrische voertuigen. Eventueel kun je de Ioniq 6 bovendien kopen met vierwielaandrijving of alleen achterwielaandrijving, dit hangt af van je eigen voorkeur. Naar verluidt is dit nieuwe model van Hyundai bovendien erg snel!

Tesla Cybertruck

Bij een elektrische occasion leasen op https://www.privateleaseused.nl/ zijn de modellen van Tesla altijd populair. Dat zal niet anders worden voor de Cybertruck, al is deze elektrische auto nog niet op de markt gebracht. Dit voertuig ziet er als geen een ander uit, wat vooral door het futuristische design komt. De Tesla Cybertruck heeft namelijk aan de ene kant slanke oppervlakken, maar toch ook weer scherpe randen. Bovendien heeft deze auto een actieradius van maar liefst 800 kilometer!

Lexus RZ 450e

Als je een luxe elektrische auto wilt kopen of leasen dan hoef je in 2023 niet verder te zoeken dan de Lexus RZ 450e. Dit merk heeft nog nooit eerder een volledig elektrisch voertuig uitgebracht, maar begint absoluut goed met de RZ 450e. Deze auto is een compacte crossover met twee elektrische motoren die samen 308 pk opleveren. Het stuurwiel is bovendien vervangen met een steer-by-wire-systeem, wat een stuurbediening in een compacte vorm is.

© Pexels.com

Mercedes-Benz EQE

De Mercedes-Benz EQE zou zomaar eens de allerbeste elektrische auto van 2023 kunnen worden. Twee jaar geleden werd dit model voor het eerst aan het publiek getoond en direct kreeg het veel positieve reacties. De EQE wordt in twee varianten gemaakt. De ene versie heeft dubbele motoren en biedt daardoor meer dan 400 pk. De andere versie komt met één motor die 288 pk levert. De Mercedes-EQE heeft overigens een rijbereik van circa 650 kilometer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *