Beauty & Fashion

Waarom een matchend setje toch echt onze voorkeur heeft!

Je hebt twee typen vrouwen. Vrouwen die hun slipje matchen met de BH en vrouwen die zo een groene slip en rode BH kunnen dragen. Zit jij in het team die een matchend slipje en BH kopen of mismatch jij erop los? In samenwerking met Annadiva hebben wij redenen opgeschreven waarom een matchend setje toch echt onze voorkeur heeft!

© PrimaDonna

Voel jezelf beter in een prachtig setje

Een sexy setje draag je voor jezelf! Kijk eens in de spiegel, wat zie je er goed uit! Door je BH en slipje te matchen zie je er nog mooier uit dan je al bent. Het is super modebewust en het ziet er ook nog eens super verzorgd uit! Wist je dat mooie lingerie je werkelijk meer zelfvertrouwen kan geven? Het is dus helemaal niet gek om geld te besteden aan mooie lingerie, om zo je zelfvertrouwen een boost te geven. Kijk jezelf eens stralen!

Ga voor basis kleuren

Wij snappen dat het een grote uitgave is wanneer je meerdere setjes wil matchen. Een BH kun je vaak wat langer doordragen waar je een slipje na een dag in de wasmachine gooit. Dit zou dus betekenen dat je voor een BH twee slipjes zou moeten aanschaffen. Als je dan ook nog compleet verschillende BH’s hebt, dan wordt het natuurlijk een duur grapje. Wij hebben hier een oplossing voor: mismatch je BH en slip op kleur.

Koop bijvoorbeeld twee zwarte BH’s. Je kunt dan zwarte slipjes aanschaffen die je onder beide BH’s kunt dragen. Het mooiste is natuurlijk wanneer je BH perfect aansluit op je slipje, maar het matchen op kleur ziet er ook al erg mooi en verzorgd uit! Wij raden je dan aan enkele basiskleuren te kiezen die jij veel draagt. Zoals bijvoorbeeld zwart en rood. Natuurlijk is een knalkleur voor de uitzondering ook wel erg leuk en sexy! Door goed te letten op de kleur van jouw BH en slipje kun je dus gemakkelijk matchen en wat geld besparen!

© PrimaDonna

Een setje is sexy

Heel eerlijk, hoe handig het mismatchen van een BH af en toe ook is, het is toch echt wat minder sexy dan wanneer je een prachtig setje draagt. Een gele BH met een groene slip is niet echt erg sexy. Je draagt toch ook niet twee verschillende kleuren sokken? Veel vrouwen denken: Niemand ziet mijn lingerie, dus waarom zou ik het op elkaar afstemmen? Ten eerste geeft een setje je een goed en sexy gevoel over jezelf. Daarnaast vinden mannen een setje toch ook echt heel erg sexy. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt, dus je kunt maar beter voorbereid zijn!

Dus investeer in dat setje, al doe je het alleen maar om jezelf die confident boost te geven! Je verdient het.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *