Beauty & Fashion

Verschillende merken trouwjurken

Je trouwdag is een van de bijzonderste momenten uit je leven. Als er één ding belangrijk is voor de aanstaande bruid dan is het wel de bruidsjurk. Natuurlijk, je hebt aan duizend-en-een dingen te denken tijdens jullie meest speciale dag, er valt vooraf ontzettend veel te organiseren, maar de trouwjurk: dat is de kers op de taart. Die móet speciaal zijn en echt aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Dit betekent dat je waarschijnlijk diverse bezoekjes zult afleggen aan de bruidsmodewinkel. Om je alvast in de stemming te brengen nemen we enkele bijzondere trouwjurk merken met je door!

© Pixabay.com

Vele merken trouwjurken

Als bruid in spe valt er veel te kiezen op gebied van design. Ieder modehuis brengt zijn eigen type bruidsjurken uit die soms zeer typerend voor het merk zijn. Het design, de afwerking, de gekozen stoffen en de algehele look zijn zeer uiteenlopend van de hieronder vermelde bruidsmode merken.

Alma Novia, rank en modern romantisch

Sommige bruidsjurken lenen zich bij uitstek voor een rank postuur. De trouwjurk collectie van Alma Novia kenmerkt zich door de lange A-lijn, het fraaie decolleté en bovenlijf – wat mooi is vormgegeven zonder maar een moment te onthullend te worden. De gekozen stoffen vallen soepel, luchtig en romantisch – maar bovenal stylish. Dit merk past perfect bij de moderne vrouw, die romantiek wil combineren met een gevoel voor stijl. Dit merk is écht van nu en nergens gedateerd of stijf.

Pronovias, sprankelend catchy

Wil jij ultra romantisch opvallen in jouw catchy trouwjurk, die fashionable, eigentijds en een vleugje sensueel is? Pronovias zou dan zomaar dé bruidsjurk voor jou in haar collectie kunnen herbergen. Ontdek de fabuleus, opvallende stijl van Pronovias, waarbij de verschillende looks elkaar fantastisch afwisselen. Voor iedere wens is er in de collectie van Pronovias een trouwjurk te vinden.

© Pixabay.com

Amélie, romantiek alom in vele maten

Droom jij van wijd uitlopende jurken met een prachtig smal bovenlijf van stof, verwerkt met kant en broderie? Oei, dan zit je echt helemaal goed bij Amélie. Kom snel deze droomcollectie bewonderen en waan je alvast Cinderella in een jurk van Amélie! Het fijne is dat Amélie óók geschikt is voor vrouwen met een grotere maat.

Diana Legrand, meeslepend mooi

Jouw sprookjes jurk vind je misschien wel in de collectie van Diana Legrand. Met veel gevoel voor dramatiek vind je hier de meest sprookjesachtige, keizerin Sissi style jurken in velerlei varianten. Wil jij opvallen en jezelf echt als een prinsesje wanen op jullie belangrijkste dag? Bij het trouwjurk merk Diana Legrand ben je dan op de juiste plek!

Trouwjurk voor iedere vrouw

Naast de bovenstaande merken zijn er natuurlijk nog tal van bruidsjurk merken te vinden. Voor iedere vrouw is het mogelijk om een bruidsjurk in de perfecte snit en maat te vinden, die het figuur complementeren. Laat je inspireren, er is meer keuze dan ooit!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *