Beauty & Fashion

Verras je vrouw met een speciaal cadeau

Een persoonlijk, authentiek cadeau geven. Het blijft een uitdaging. Maar welke vrouw wordt nou niet blij van een mooi juweel. Het heeft iets speciaals om een schitterende ring of een prachtige set oorbellen te krijgen die met liefde is uitgezocht. Natuurlijk kun je er ook terecht voor de mooiste cadeaus voor je vader, moeder of andere dierbaren. Want laten we eerlijk zijn, ieder mens draagt graag een mooi glimmend sieraad.  

© Pixabay.com

Voor elke gelegenheid een sieraad

Wil je even lekker shoppen en jezelf trakteren op een hippe ring, een chique ketting of een sprankelende set oorbellen? Dan ben je hier aan het goede adres. Maar naast dat je jezelf er kunt verwennen, kun je je ook tegoed doen aan een mooie trouwring voor zowel jezelf als voor je partner. Zilver, goud, staal of met een diamant. Tegenwoordig is het credo less is more en vind je ook minimalistische sieraden in het assortiment. Als je het sieraad naar jouw keuze iets persoonlijks wil geven, kun je ervoor kiezen om er een unieke gravure in te laten zetten. Kortom, de keuze is reuze, dus als je het begint te duizelen kun je altijd een van de medewerkers vragen om je te helpen bij jouw beslissing.

Naast mooi ook duurzaam

Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te leven. Zelf heb je veel invloed op de keuzes die je maakt om duurzamer te leven. De aankopen die je doet spelen hierin een grote rol. Ook bij sieraden is er de mogelijkheid om een duurzame keuze te maken. Je kunt namelijk kiezen voor gerecyclede materialen of materialen die op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier zijn ontwikkeld. Zo zijn de sieraden uit de Responsible Gold collectie van eerlijk goud gemaakt. De materialen krijgen een keurmerk van de organisatie Responsible Jewellery Council. Deze organisatie eist dat er rekening wordt gehouden met het milieu tijdens de winning van het goud en dat daarbij de mensenrechten niet worden geschonden. Het goud mag daarnaast ook niet afkomstig zijn uit oorlogsgebieden. Dus je kunt met trots een van de prachtige sieraden dragen, want naast dat ze mooi zijn, zijn ze ook nog eens goudeerlijk.

© Pixabay.com

Je kunt ook online bestellen

Sieraden wil je natuurlijk altijd eerst even zien en voelen voordat je tot aankoop overgaat. Maar misschien weet je ook al heel goed wat je wilt, omdat je al eens eerder een bezoek aan een van de winkels hebt gebracht. De medewerkers helpen je graag bij je keuze, maar je kunt uiteraard ook virtueel shoppen op de website. Alle sieraden staan namelijk online en je kunt heel simpel het juweel naar keuze bestellen. Als je het voor 24.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis én met 30 dagen retourgarantie. Neem gerust een kijkje op de website.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *