Lifestyle & Interieur

6 Verfijnde behangontwerpen om in je huis te proberen

Wil je graag wat verfijning in huis halen, maar weet je niet goed hoe? Dan zijn behangontwerpen de oplossing voor jou! Er bestaan veel verschillende soorten behangontwerpen, van klassiek tot modern. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje. In dit artikel delen we 6 verfijnde behangontwerpen die perfect passen in ieder interieur. Neem snel een kijkje en ontdek ze allemaal!

Ik kan je alvast verklappen, mijn persoonlijke favoriet die bij gasten altijd scoort, is het fotobehang keuken Bimago!

© Pixabay.com

Behangontwerp #01: Klassiek behang

Klassieke behangontwerpen hebben altijd een tijdloze uitstraling. Dit type behang is perfect voor ieder interieur, ongeacht de stijl. Het is daarnaast ook erg makkelijk te combineren met andere elementen in je huis. Wie op veilig wilt spelen kiest dus voor een klassiek  fotobehang keuken Bimago!

Behangontwerp #02: Gouden behang

Gouden behang geeft ieder interieur een luxe uitstraling. Het is perfect voor een chique of glamoureuze inrichting. Wil je dit behangontwerp toepassen in je huis? Zorg er dan wel voor dat het niet te overweldigend wordt. Een klein accent is altijd fijn!

De vier muren  gaan behangen met een gouden behang zou dus een beetje te gek worden,  een accentmuur daarentegen toont alweer van de juiste smaak. Vergeet niet met licht bepaalde sfeer te scheppen, denk ook niet alleen aan kunstlicht, maar ook aan daglicht die binnen schijnt op dat mooie fotobehang keuken Bimago.

Behangontwerp #03: Marmerbehang

Marmer is hot en dat geldt ook voor marmerbehang. Dit type behang zorgt meteen voor een stijlvolle en luxe uitstraling in je huis. Het geeft een kamer ook direct meer diepte. Marmerbehang is perfect voor iedere ruimte in je huis, van de woonkamer tot de slaapkamer.

Behangontwerp #04: Behang met patronen

Patronen behang is weer helemaal terug van weggeweest. Het geeft je interieur een speels en vrolijk uiterlijk. Er bestaan veel verschillende patronen, dus er is altijd wel iets naar je smaak te vinden. Ga bijvoorbeeld voor bloemen, strepen of vlinders.

Wil je liever iets minder uitgesproken, kies dan voor een minimalistisch design zoals fotobehang keuken Bimago!

© Pixabay.com

Behangontwerp #05: Natuurbehang

Natuurbehang geeft je huis een rustige en serene uitstraling. Het is perfect voor mensen die van de natuur houden of graag in een rustige omgeving wonen. Natuurbehang is ook erg fijn voor mensen die snel gestrest raken. Het brengt namelijk direct een gevoel van rust en kalmte.

Behangontwerp #06: Behang met een print

Prints zijn ook weer helemaal in.

Wil je een leuk en vrolijk behangontwerp in je huis? Ga dan voor behang met dieren. Dit type behang is perfect voor kinderkamers, maar kan ook prima in andere ruimtes worden gebruikt!

Onthoud altijd, minder is soms meer (fotobehang keuken Bimago). Loop dus niet te hard van stapel en zorg er steeds voor dat je de ruimte die je onder handen neemt, respecteert door voor de creatieve kant ervan aan te pakken eerst even een kijkje neemt naar de huidige functionaliteit, en hoe die eventueel nog beter kan. Slaapkamers zijn om te slapen, badkamers om te wassen, je snapt het plaatje wel, niet!

Welk van deze behangontwerpen ga jij proberen in je huis? Laat het ons weten in de comments! Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *