Gezond & Wel

Wil jij op latere leeftijd mobiel blijven? Zo kun je dat doen!

Elektrisch fietsen

In Nederland kiezen veel mensen ervoor om te fietsen. Dit komt natuurlijk doordat het fietsverkeer goed geregeld is. Daarnaast is het gratis en ook nog eens erg gezond. Fietsen is een makkelijke manier voor ouderen om lekker in beweging te zijn, alleen kan het ook behoorlijk zwaar bij een lage conditie of als je lichamelijke klachten hebt. In deze gevallen kan een flyer e bike een goede optie zijn. Door deze fiets aan te schaffen, kun je een positieve bijdrage leveren aan het milieu en zelfs benzine kosten besparen. Met een e-bike zal het niet meer moeilijk zijn om hellingen op en af te gaan. Daarnaast is deze fiets voorzien van een schakelsysteem van hoge kwaliteit en een optimaal remsysteem, wat ervoor zorgt dat bochten soepel gemaakt kunnen worden. Doordat comfort en veiligheid hoog in het vaandel staan bij deze fietsen, zijn ze geschikt voor elke fietser.

© Pexels.com

Elektrisch fietsen met een lage instap

Ben jij minder mobiel? Maar houdt je van fietsen? En wil je dit nog steeds kunnen doen? Dan kan er gekozen worden voor een elektrische fiets met lage instap voor ouderen. Bij andere fietsen is er normaal een schuine stang. Bij de elektrische fietsen met een lage instap, is deze stang veel lager geplaatst. Deze verandering zorgt ervoor dat je makkelijk met je voet over het frame kunt komen. Dit maakt deze fiets niet alleen comfortabel, maar ook een stuk veiliger. Het fijne aan deze fiets is dat het verkrijgbaar is in verschillende modellen, zoals een vouwfiets, stadsfietsen en meer. Zo is er voor een ieder wat wils. 

© Pexels.com

In het kort, het is belangrijk om op latere leeftijd in beweging te blijven, omdat het bijdraagt aan de geestelijke- en lichamelijke gezondheid. Gezien het lastig kan zijn om mobiel te blijven, kan een flyer e-bike hier een goede oplossing voor zijn. Deze fietsen zijn ook verkrijgbaar met een lage instap.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *