Beauty & Fashion

De beste manieren om jouw gellak manicure te verzorgen en te verlengen

Kun jij ook zo blij zijn met een perfecte gellak manicure? Zo’n manicure die glanst als een diamant en dagenlang meegaat zonder te chippen. Maar hoe zorg je ervoor dat die glans zo lang mogelijk blijft? En hoe kun je de levensduur van jouw manicure verlengen? Wij geven je de vijf beste tips, zodat je nog langer kunt genieten van je prachtige nagels. Wil je meteen aan de slag? Bekijk het aanbod online en bestel verschillende beautyproducten bij Nagelgroothandel.

© Pexels.com

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor je begint met het aanbrengen van goede kwaliteit gellak, zoals de gellak van Nagelgroothandel, is het belangrijk om je nagels goed voor te bereiden. Dat betekent dat je je nagels grondig moet schoonmaken en buffen voor een glad oppervlak. Daarnaast is het essentieel om de nagelriemen naar achter te duwen en overtollige nagelriemen weg te knippen. Dit zorgt voor een goede basis waardoor de gellak beter hecht, en dus langer blijft zitten.

2. Pas op met water en chemicaliën

Water en chemicaliën zijn de grootste vijanden van jouw gellak manicure. Ze kunnen de gellak doen opzwellen en loslaten. Probeer dus, waar mogelijk, contact met water en chemicaliën te vermijden. Draag bijvoorbeeld rubberen handschoenen tijdens het schoonmaken en probeer niet te lang te douchen. Jouw manicure zal je dankbaar zijn!

3. Hydrateer je nagels en handen

Hydratatie is de sleutel tot het behoud van een mooie manicure. Gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème of olie voor je handen en nagels. Dit houdt je nagels flexibel en gezond, waardoor de gellak minder snel zal barsten of chippen. Bovendien zien je handen er meteen goed verzorgd uit en voelen ze extra zacht aan!

4. Vermijd stoten en krassen

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar probeer je nagels te beschermen tegen harde klappen of stoten. Gellak is sterk, maar niet onverwoestbaar. Wanneer je je nagels stoot, kan de gellak barsten of zelfs volledig loslaten. Houd dus altijd in gedachten dat je nagels niet bedoeld zijn als gereedschap en probeer ze niet te gebruiken voor taken waar ze niet voor bedoeld zijn.

© Pexels.com

5. Gebruik een topcoat

Last but not least, vergeet niet een topcoat aan te brengen. Een topcoat is een transparante lak die je aanbrengt over de gellak. Deze zorgt voor extra bescherming en geeft je manicure een prachtige glans. Bovendien helpt een topcoat om de kleur van je gellak te behouden. Een topcoat kan je gellak manicure echt naar een hoger niveau tillen en de levensduur ervan aanzienlijk verlengen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *