Lifestyle & Interieur

Vijf kledingstijlen voor elk moment van je leven

Iedereen – ook heren – staat weleens voor zijn kledingkast of voor zijn spiegel en vraagt zich dan af wat hij aan moet. Moet je netjes in pak, of is een overhemd genoeg? Mag je een korte broek aan of is het wel zo netjes om een lange broek aan te doen. In dit artikel bespreken we vijf kledingstijlen die er zijn voor elk moment van je leven. Zo hoef je nooit meer te twijfelen.

© Pexels.com

We zullen elke kledingstijl omschrijven van het formele pak dat je aantrekt naar een bruiloft tot de meest casual kleding die je aantrekt naar een rommelmarkt op Koningsdag.

De ‘formele zakenman’ stijl

Een van de stijlen in het leven van een gentleman is het driedelige pak. Een driedelig pak bestaat uit een colbert, een gilet en een pantalon. Heb je dit pak vaak nodig, neem dan drie verschillende pakken bij Schulte Herenmode. Je kunt de pantalon, het giletje en de colbert met elkaar afwisselen. Zo heb je met drie pakken al een handvol opties. Deze stijl gebruik je zowel voor een bruiloft als voor zakelijke ontmoetingen.

De ‘simpele zakenman’ stijl

Je hebt niet elke dag een vergadering. En je hoeft ook niet elke dag naar een bruiloft. Het is daarom ook prima om soms een tweedelig pak te dragen of gewoon een nette pantalon met een overhemd. Je hebt dan als het ware toch een pak aan, maar het is net wat meer ‘casual’ dan de bruiloft versie. Niemand vindt het lekker om de hele dag in een bijzonder net pak te lopen. 

De ‘verjaardag van opa’ stijl

Naar de verjaardag van opa ga je niet chique gekleed’, maar toch moet je je wel netjes aankleden. Je moet een goede indruk maken op je opa en je hele familie. Bij de winkel voor herenmode kun je altijd terecht voor alle soorten broeken, waaronder ook grote maat broeken heren. Deze broeken staan perfect in combinatie met een T-shirt en een pakjasje, bijvoorbeeld. In deze categorie passen heel veel verschillende stijlen.

© Pexels.com

De ‘rommelmarkt’ stijl

In een kledingkast moeten ook altijd een paar lekker makkelijke poloshirts hangen. Een korte broek, waarin je je helemaal te gek voelt, is ook goed voor zo’n dag. Denk aan koningsdag, zo’n dag waarop je niks hoeft, maar alles mag. Je ziet er niet slecht uit, maar tegelijkertijd zit het helemaal lekker en kan je helemaal uitrusten. 

De ‘sportieve’ stijl

Iedereen gaat wel eens sporten. Van een rondje fietsen op de mountainbike door de bossen tot het hardlopen en van een wedstrijdje voetballen tot het beachvolleybal toernooi in het dorp verderop, voor elke soort sport is er wel een bepaalde tenue. Het is belangrijk dat je ook hierop bent voorbereid.

Wees klaar voor het leven

Met de bovengenoemde stijlen, ben je eigenlijk helemaal klaar voor het leven. Je zal succesvol kunnen zijn in het zakenleven, maar ook heerlijk kunnen uitrusten van dat leven op een vrije dag in je zogenaamde ‘rommelmarkt’ kleren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *