Beauty & Fashion

Steel de show met een persoonlijke bedel of een gegraveerde ring!

De meeste vrouwen vinden het lastig om een geschikt cadeau te bedenken voor hun verjaardag. Een lekkere bodylotion is zo standaard, en het is moeilijk om out of the box te denken. Een prachtig sieraad is een goed idee om voor je verjaardag te vragen, omdat zo’n sieraad altijd van pas kan komen. Een goed sieraad van hoge kwaliteit kan je altijd dragen, onder de douche en zelfs in bed. Op deze manier hoef je niet elke keer je sieraad af en om te doen, omdat dit veel mensen ervan weerhoudt deze te dragen. Met een sieraad dat van hoogstaand materiaal is, kan je de hele wereld aan. Maar, wat zijn nou precies de laatste trends op het gebied van sieraden? En, wat zijn nou de perfecte sieraden om cadeau te geven aan een dierbaar iemand? Dat lees je hier: haal inspiratie uit onderstaand artikel! Succes gegarandeerd!

© Pexels.com

Persoonlijke bedel

Een ketting zonder bedel is als een bloemenboeket zonder vaas. Kortom, die twee horen absoluut bij elkaar. De meeste vrouwen hebben meerdere standaard kettingen waaraan ze verscheidene bedels kunnen hangen. Op deze manier kan je dezelfde ketting gebruiken voor een totaal andere look. Je kan een edelsteen aan je ketting hangen als je voor een spirituele en hippie look wil gaan, maar je kan ook voor een persoonlijke bedel gaan die perfect bij degene past aan wie je de bedel cadeau wilt geven. Bedels voor armband kan je op diverse websites en fysieke winkels vinden. Als je meerdere winkels bezoekt, kan je zorgvuldig bekijken welk bedel het beste past bij degene aan wie je dit cadeau gaat geven.

Less is more

Een trend die zich de laatste tijd manifesteert met betrekking tot sieraden, is minimalisme. Het is mode om juist minder sieraden te dragen met weinig poespas. Allerlei versiersels aan je sieraden zijn niet meer ‘hot’ vandaag de dag, je moet juist een vrij recht-toe-recht-aan sieraad kopen om bij de laatste trends te horen. Combineer zo’n vrij sobere ketting met een gegraveerde bedel voor een heus wow-effect!

© Pexels.com

Gegraveerde ring

Als je echt van iemand houdt, wil je degene altijd bij je dragen. Het feit dat deze persoon ooit niet meer in jouw leven gaat zijn, is enorm pijnlijk. Het is daarom een fijne idee om deze dierbare persoon voor altijd dicht bij je te dragen. Een manier is door een persoonlijk boodschap van deze persoon, af te laten drukken in een sieraad. Een gegraveerde ring bijvoorbeeld is een uniek geschenk waar je de ontvanger onwijs blij mee gaat maken. Een ring graveren kost wel iets meer dan een normale ring zonder boodschap, maar het is het geld dubbel en dwars waard. Zo heb je een persoonlijk sieraad bij je, dat helemaal uniek is en perfect bij jouw leven past. Je zal er iedere dag plezier van hebben en elke keer als je naar je ring kijkt, zal een gelukzalig gevoel omhoog komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *